News

Category

News articles regarding Cyber Security and Cyber Law

The Information and Privacy Agency (hereinafter IPA) has fined the Tax Administration of Kosovo (hereinafter referred to as TAK) €20.000 penalty for unlawful processing of personal data. This verdict was taken by the IPA after receiving an anonymous report by a citizen, indicating that TAK, on behalf of the reporting of employers who do not...
Read More
Një databazë me të dhënat të qytetarëve të punësuar në sektorin privat dhe publik në Republikën e Shqipërisë, shoqëruar me kartat e tyre të identitit, pozicionin e punës dhe rrogen, që po shpërndahet nëpër “Whatsapp”. Burimi i publikimit të kësaj liste nuk dihet, por impakti i kësaj çështje është shumë i lartë andaj le të...
Read More
Përpos dëmit ekonomik, falimentimi potencial i Telekomit të Kosovës paraqet edhe një pasojë kyçe që do të rrezikonte sigurinë në vend.
Read More
An overview of the data breach incident at Banka Ekonomike in Kosovo. What has been compromised, who is behind the attack, and what did we learn from it?
Read More
Publikimi i letërnjoftimit në rrjete sociale, rrezikon keqpërdorimin e të dhënave personale

Publikimi i letërnjoftimit në rrjete sociale, rrezikon keqpërdorimin e të dhënave personale

Posted by Gjesi në T7 on Monday, April 20, 2020
A considerable number of people is exposing their personal information following the Ministry of Health's decision to slow the spread of COVID-19.
Read More