December 22, 2021

Day

Një databazë me të dhënat të qytetarëve të punësuar në sektorin privat dhe publik në Republikën e Shqipërisë, shoqëruar me kartat e tyre të identitit, pozicionin e punës dhe rrogen, që po shpërndahet nëpër “Whatsapp”. Burimi i publikimit të kësaj liste nuk dihet, por impakti i kësaj çështje është shumë i lartë andaj le të...
Read More